Om våra aktiviteter

Samträning

Våra samträningar är gratis. De som anmält sig träffas och gemensamt bestämmer vad man vill träna på. FRK står för plats och har ordnat med tillstånd och är behjälpliga med att vara kastare etc. Alla hjälps åt att vara funktionär om det behövs. 

Tematräning

Träning som exempelvis WT-träning, B-provsträning, ringträning eller trimkurser tar vi en kostnad för. Ni kommer till ett färdigt upplägg. Man kan få vara med och hjälpa till som funktionär. 

Betalning

Betalning av kurser och aktiviteter görs till Swish 1231370121 alt. bankgiro 845-8424, efter att du fått bekräftelse om att du fått plats. Ange vilken aktivitet betalningen gäller.

VILLKOR FÖR ANMÄLAN OCH DELTAGANDE VID VÅRA AKTIVITETER

 

Kommande aktiviteter 

 

 

TRÄNINGSDAG MED KARIN FRIBERG

Mjölby - nytt datum: 2 april
 
Välkommen på en hel dag med apporteringsträning för Karin Friberg, kennel Gilliam's Gold.
 
INNEHÅLL
Ordning och reda runt fötterna är A och O i retrieverarbetet. Du kommer under dagen få tydliga instruktioner om hur du som förare kan göra och varför. Tanken är att du efter kursen själv ska kunna se och förstå varför hunden gör som den gör.
Vi kommer också gå igenom hur du får en säker markör och hur du bygger vidare från enkel- till dubbel- och vidare till trippelmarkeringar.
 
DATUM, TID och PLATS
12 mars kl 9-16 i Mjölby. Exakt plats meddelas deltagarna.
 
FÖRKUNSKAPER
Din hund ska komma tillbaka till dig med dummien.
 
FÖRUTSÄTTNINGAR OCH PRIS
Medlemmar i FRK Östgöta har förtur till de totalt 8 platserna (med hund) t.o.m den 11 februari. Åhörarplatser finns utöver de 8 platserna.
Från den 12 feb kan övriga FRK medlemmar och icke medlemmar och andra retrieverraser anmäla sig om plats finns kvar. FRK medlemmar har förtur före icke medlemmar.
Medlemspris 1000 kr med hund/åhörare 400 kr. Icke medlem 1300 kr med hund/åhörare 500 kr.
Ta med egen lunch och fika.
 
ANMÄLAN
Via e-post till Jenny Boberg: ordforande.ostgota@frk.nu
 
***********
 

FB-R Funktionsbeskrivning retriever

Datum: 20 maj 2023

Plats: Tollstorp, Åtvidaberg 

Beskrivare: Ursula Thienemann 

Sista anmälningsdag: 8 maj 2023 

Anmälningsavgift: 450 kr 

FÖRUTSÄTTNINGAR 

Din hund ska vara minst 12 månader gammal, ID-märkt och vaccinerad. Du som ägare ska vara medlem i SSRK eller i SSRK-ansluten rasklubb.  

Betalning sker när du fått besked om plats och ska vara FRK tillhanda i god tid innan beskrivningstillfället. Betalning görs till till swish 123 13 701 21 alt. BG 845-8424. 8 platser finns. Flatcoated retriever har företräde, andra retriever i mån av plats.

Har du frågor - kontakta Anna Tinnerholm: utbildning.ostgota@frk.nu

 

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA TILL FB-R

IMG_0801